Categories
Self Defense Trainer

Vlad Petrea – Începutul

Școala de Sento e rezultatul muncii a multor oameni si sistemul predat aici a evoluat in timp cu mult devotament si dedicatie. Pentru a intelege mai bine acest aspect, aceasta postare vine sa introduca pe instructorul Vlad Petrea.

Călătoria în lumea artelor marțiale a început în 1987, ca practicant atât al artelor marțiale hard și soft, cât și al fitness-ului. Spectrul artelor marțiale studiate a început cu Box, Lupte Greco-Romane, Enshin Karate, Kyokushin Budokai, Aikido, Tai Chi, Aiki Taijutsu, ShootBox și a continuat cu Shorinji Kempo, Jeet Kune Do, Muay Thai, Wing Chun, Box Filipinez, Brazilian Jiu-Jitsu, Pankration, Krav Maga, Chu Fen Do, Silat și Kali.

În 1993 deschidea primul club de arte marțiale libere (Total Combat Free-Fighting) în Constanța, promovând lupta completa fără restricții de tip M.M.A. În 1996 deschidea primul Fight-Club din țară.

Deținător a multiple centuri negre în diverse sisteme, în 1997 e numit președinte al World United Martial Arts Federation pentru România.

În 1998 i-a fost recunoscut internațional sistemul propriu de arte marțiale și dezvoltare personală – Nagare SENTO Kudo Bushi-Do (Blast Contact Systems). Tot în acel an a fost recunoscut ca maestru internațional de arte marțiale.

Din acel moment numele școlii sale de arte marțiale s-a preschimbat în ȘCOALA DE SENTO – Hand/Stick/Blade/and Spirit (Warriors’ Ways of personal development). Scopul acestei școli este regăsirea sinelui pe calea marțială.

 

Urmeaza partea a doua a acestei sage… Insa pana atunci, il puteti intalni pe Vlad la workshopul din octombrie de Arte Martiale din 22 octombrie. Mai multe detalii aici: https://www.facebook.com/events/1161510573988466/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.