Școala de Sento

Școala de Sento - Combat University

Noi, prin programele noastre promovam Calea Martiala in 3 forme:

  • Partea sportiva se adreseaza atat amatorilor cat si sportivilor de performanta. Sportul inseamna sanatate, iar forma sa martiala este un intreg pregatind individual multiplu atat pe parte tehnica cat si fizica- musculara si cardio. Pe langa antrenamente organizam regulat cantonamente si stagii de pregatire si dezvoltare in campul nostru de antrenament din Muntele Rece, la o altitudine de peste 1000m, intr-un cadru natural perfect pentru autodepasire. Doritorilor de performanta le oferim de asemenea antrenamente personalizate si participare in campionate locale si internationale de KICKBOXING si MMA.
  • Deasemenea partea de ‘’Realitate’’ ocupa si ea un rol important in clasele noastre. Ocupandu-ne de tot spectrul de autoprotectie (de la lupta in picioare in cele trei distante si pana la cea la sol cu si fara arme), ne pregatim practicantii in lupta totala si pragmatic, dincolo de categorii de greutate, asa cum e si pe strada. Toate cursurile noastre sunt acreditate international, beneficiand de o experienta de peste 30 de ani in domeniu.
  • Partea de Dezvoltare Personala, pe calea martiala sta in centrul programei noastre de antrenament. Dezvoltarea individului intr-un mod echilibrat este essential, de aceea programele noastre de antrenament nu sunt axate doar pe tehnica ci si pe interiorul practicantului, ghidandu-l pentru a deveni mai puternic si sigur pe sine.

Cluburi

Activam momentan in 5 locatii, doua in Constanta, una in Cluj, una in Muntele Rece si in curand se vor deschide alte doua noi locatii in jud Cluj si Constanta. 

Filiala clubului din Cluj a fost deschisa in 2015. Ce este diferit, sau special la acest club e faptul ca se preda calea martiala din 3 perspective si nu una: Sport (Kickboxing si MMA), Realitate(Streetfighting inclusiv cu arme taioase si contondente) si Cale (Dezvoltare Personala).

De asemenea accesul la o pregatire tehnica de nivel PRO predate chiar de la inceput pentru o baza solida si functionala face Scoala de Sento (Combat University) unica!

Predam Free Fight si Dezvoltare Personala pe Calea Martiala din 1993.

STAND UP & GROUND – All Round STRIKING & GRAPPLING

(mma-kickboxing, trap/clinch si ground-fighting, plus weapons-training)

Mai mult decat un stil, Matricea Universala de Lupta – ESENTA LUPTEI IN INTREGIMEA SA! 

Warrior Path

Scoala de Sento iti ofera sansa la o dezvoltare personala multilaterala.

Dezvoltare fizica, tehnica, mentala pasind pe calea martiala cu antrenamentele oferite de Scoala de Sento – Combat University:

–> Kickboxing, Trapping, Clinching, Groundfighting, Bladefighting, Stickfighting.. 

Totul intr-un format foarte bine definit, cu o progresie clara si pragmatica.

Garantam ca vei putea face sparring in numai 3 luni de antrenament, iar in 6 luni vei putea intra in prima competitie daca iti doresti.

Chiar si daca nu-ti doresti competitii sportive, sigur iti doresti o performanta personala cat mai buna.

In ambele cazuri te asteptam cu drag la Scoala de Sento sa devenim mai puternici impreuna!!

OSS!

Ce spune comunitatea

În nici un loc de antrenament nu am fost așa relaxat ca la Școala de Sento. Toată lumea zâmbește, te încurajează și încearcă să te ajute să progresezi. Ce mi-a plăcut cu adevărat aici este faptul că lucrăm în toate distanțele, atât ofensiv cât și defensiv, cu tehnici aplicabile în orice situație. Top notch!
Vlad Balan
Designer
Chiar dacă la prima vedere artele martiale nu par destinat femeilor, țin să menționez contrariul. Frecventez cursurile Școlii de Sento de ceva vreme și antrenamentele pe care le facem mă ajută pe foarte multe planuri. Am reușit să deprind tehnici de autoapărare minunate, adaptate staturii mele și sunt mai încrezătoare în forțele proprii. Recomand oricui.
Lorena
Studenta
Am studiat atât kickboxing cât și MMA în trecut. Ceea ce am reușit numai cu 3 luni de antrenamente la Școala de Sento e mult peste așteptări. Exercițiile progresive de sparring au reușit să mă aducă de la puțin peste zero unde eram înainte la a mă descurca din ce în ce mai bine.
Aurel
Tehnician

Cluj-Napoca / Gilău

ADRESA: Bulevardul 21 decembrie 1989 nr. 146

Viena

ADRESA: 1150 Tautenhayngasse 28

Constanța

ADRESA: Strada B.P. Hașdeu 104