Școala de Sento

Antrenori

INSTRUCTOR – SIFU TUNSCHI CRISTIAN

Practicant al Artelor Martiale din 1986 incepand cu Judo si Kyokushinkai, a urmat Jeet Kune Do fiind si prima mea ” dragoste”in acea perioada reusind sa mi acumulez experienta in lupta deoarece eram provocat constant de diferiti practicanti de arte martiale si nu numai reusind sa raman neinfrant multi ani de zile. In acele vremuri l am cunoscut si pe Sijo Dan Petrea care mi a devenit repede mai mult decat un cursant .

Primul certificat insa l-am primit abia in anul 2002 in Combat JKD prin Blast Contact Academy afiliata in WORLD UNITED MARTIAL ARTS de la fostul meu elev Sijo Vlad D. Petrea.
In 2010 tot prin BCA si WUMA am primit diploma de grad centura neagra 2 dan in Free Syle Combat
In anul 2013 am inceput cursuri intensive in Krav Maga obtinand certificat de instructor.

In 2014 am obtinut certificat in Kapap G1 Coach prin Academy of Military Security Systems UK afiliata la BIKMA (British & International Kickboxing & Martial Arts Associatiation) fiind specializat atat in lupta cu mainile goale cat si in lupta cu cutitul si arme de foc.

Am fost reprezentantul AMSS in Romania.
In 2019 am devenit unul din cei 4 instructori clasa A care au pus bazele si au dezvoltat Departamentul de Kempo Militar din cadrul Federatiei Romane de Kempo si Federatiei Internationale de Kempo fiind specializati pe in tehnici si tactici de lupta cu mainile goale,arme albe cat si arme de foc.

Tot in 2019 am devenit Instructor si in Military Close Quarters Combatives certificat dat de catre Center for Special Tactical Training GRIFON , iar In anul 2020 Combat Tactical System tot din Rusia care ma certificat ca Tactical Instructor nivel 2 (Tehnici si tactici de lupta cu mainile goale , cutit si arme de foc . )

Anul acesta ( 2022 ) datorita discutiilor avute intre conducerea din Combat Tactical System si International Taekwondo Confederation cu reprezentanti in 40 de tari , mi s-a acordat un certificat ca Tactical Instructor nivel 3 .

Intre timp am creat si dezvoltat un sistem de lupta cu cutitul K.C.S / Knife Combat System care a fost adoptat de catre Kempo Militar in Tactical Knife Combat dupa conceptele din KCS avand reprezentanti in 6 tari cat si de catre Combat Tactical System din Rusia .

Dupa toate acestea reintalnirea cu Sijo Vlad D. Petrea m-a hotarat sa intru in familia Sento deoarece cred cu tarie ca este cel mai eficient si complet sistem de lupta.

Club Viena

Viena, 1150 Tautenhayngasse 28

scoaladesento_mma_dece_4

Școala de Sento e rezultatul muncii a multor oameni si sistemul predat aici a evoluat in timp cu mult devotament si dedicatie. Pentru a intelege mai bine acest aspect, aceasta postare vine sa introduca pe instructorul Cosmin Ciobanu.

Ce este si ce importanta are acest concept ‘NAGARE’ din numele sistemului (Nagare SENTO): Nagare inseamna Curgere, Flow, Adaptare. Este conceptul care guverneaza calea nostra martiala dincolo de Sento, lupta de care ai nevoie pentru a nu mai avea nevoie de lupta.

Acest concept de Flow preia adaptabilitatea apei la orice. E relativ usor sa inveti o tehnica defensiva sau ofensiva dar nu e la fel de usor sa o pui in practica. Cu acest concept de ‘Flow’ aplicat, totul curge si devine mult mai usor.

 

Telefon

+40 737 789 744

Vreau să încep antrenamentele

Ca să afli mai multe detailli te rugăm să ne contactezi.

Viena

ADRESA: Austria, Viena, 1150 Tautenhayngasse 28