Școala de Sento

Antrenor

INSTRUCTOR – 'SIJO' VLAD PETREA

Cu o experiență de peste 30 de ani în zona dezvoltării personale prin mișcare, arte marțiale și meditație, inovator a diverse sisteme de antrenament recunoscute internațional, Vlad Petrea este fondatorul SENTO ExperiencE și creatorul programelor SENTOFiT 2.0, JusTMovE, KuDO, SpeeD Hd, IMpACtFiT, Forging Iron-F.D.M. și Matricei Universale de Luptă. 

Deținător a multiple centuri negre în diverse sisteme, pionier al Free-Fight-ului (MMA) din Romania, în 1997 este numit președinte al World United Martial Arts Federation pentru România. În 1998 i-a fost recunoscut internațional sistemul propriu de dezvoltare personală și marțială și tot în acel an a fost recunoscut ca maestru internațional. 

A studiat un întreg spectru de arte marțiale și tot curentul de fitness funcțional: Box, Lupte Greco-Romane, Enshin Karate, Kyokushin Budokai, Tai Chi, Aiki Taijutsu, ShootBox, Shorinji Kempo, Jeet Kune Do, Muay Thai, Wing Chun, Box Filipinez, Brazilian Jiu-Jitsu, Pankration, Krav Maga, Chu Fen Do, Silat, Letwei, Kali si Ninpo. 

Predă Free Fight și Dezvoltare Personală pe Calea Marțială din 1993: STAND UP & GROUND – All Round STRIKING & GRAPPLING (MMA – kickboxing, trap/clinch, ground-fighting și weapons – training), mai mult decât un stil, Matricea Universala de Luptă –  ESENȚA LUPTEI ÎN INTREGIMEA SA!

Club Gilău

Strada E60 nr. 236 (deasupra La Fântână )

scoaladesento_mma_dece_4

Filiala clubului din Gilau a fost deschisa in 2021. Ce este diferit, sau special la Școala de Sento e faptul ca se preda calea martiala din 3 perspective si nu una: Sport (Kickboxing si MMA), Realitate(Streetfighting inclusiv cu arme taioase si contondente) si Cale (Dezvoltare Personala).

De asemenea, accesul la o pregatire tehnica de nivel PRO predate chiar de la inceput pentru o baza solida si functionala face Scoala de Sento (Combat University) unica!

 

Orar: Marți | Joi: 18:30 - 20:00

Vreau să încep antrenamentele

Ca să afli mai multe detailli te rugăm să ne contactezi.

Gilău

ADRESA: E60 236 - Deasupra supermarket-ului "La Fantana", etaj 1