Școala de Sento

Antrenori

INSTRUCTOR – SIFU COSMIN CIOBANU

Cu o bogată experiență în zona dezvoltării personale prin mișcare, Ciobanu Cosmin este un vechi practicant al artelor marțiale integrale, a fitness-ului, cât și a sporturilor de luptă, participând în numeroase competiții, de la body buiding, la primele campionate de MMA din Romania, kickboxing și turniruri de arte marțiale vechi, europene. 

Practic, Ciobanu Cosmin a crescut odată cu SENTO, fiind membru încă din 1997 și evoluând odată cu sistemele predate la Școala de Sento. 

Antrenor din 2010, head-coach la Școala de Sento -Constanța, a participat la dezvoltarea centrului de arte marțiale și fitness funcțional din Constanța, a sistemelor recunoscute internațional (în prezent parte din SENTO ExperiencE), reprezentând zona Dobrogea pentru Școala de Sento – Combat University.

Club Constanta

Strada Avram Iancu 11 - 13

scoaladesento_mma_dece_4

Școala de Sento e rezultatul muncii a multor oameni si sistemul predat aici a evoluat in timp cu mult devotament si dedicatie. Pentru a intelege mai bine acest aspect, aceasta postare vine sa introduca pe instructorul Cosmin Ciobanu.

Ce este si ce importanta are acest concept ‘NAGARE’ din numele sistemului (Nagare SENTO): Nagare inseamna Curgere, Flow, Adaptare. Este conceptul care guverneaza calea nostra martiala dincolo de Sento, lupta de care ai nevoie pentru a nu mai avea nevoie de lupta.

Acest concept de Flow preia adaptabilitatea apei la orice. E relativ usor sa inveti o tehnica defensiva sau ofensiva dar nu e la fel de usor sa o pui in practica. Cu acest concept de ‘Flow’ aplicat, totul curge si devine mult mai usor.

 

Orar:

Str. Avram Iancu nr.11-13, Constanta

Luni | Miercuri | Vineri : 18:00 - 20:00
Marti | Joi: 19:30 - 21:30

Vreau să încep antrenamentele

Ca să afli mai multe detailli te rugăm să ne contactezi.

Constanța

ADRESA: Strada Avram Iancu 11 - 13 (zona Kaufland, ICIL)