Școala de Sento

Antrenori

INSTRUCTOR – SIFU COSMIN CIOBANU

Cu o bogată experiență în zona dezvoltării personale prin mișcare, Ciobanu Cosmin este un vechi practicant al artelor marțiale integrale, a fitness-ului, cât și a sporturilor de luptă, participând în numeroase competiții, de la body buiding, la primele campionate de MMA din Romania, kickboxing și turniruri de arte marțiale vechi, europene. 

Practic, Ciobanu Cosmin a crescut odată cu SENTO, fiind membru încă din 1997 și evoluând odată cu sistemele predate la Școala de Sento. 

Antrenor din 2010, head-coach la Școala de Sento -Constanța, a participat la dezvoltarea centrului de arte marțiale și fitness funcțional din Constanța, a sistemelor recunoscute internațional (în prezent parte din SENTO ExperiencE), reprezentând zona Dobrogea pentru Școala de Sento – Combat University.

INSTRUCTOR – SIFU BOGDAN IONEL

Practicant al artelor marțiale începând cu 1998, Bogdan Ionel a practicat Nagare Sento, JKD, Ju-Jitsu Brazilian, Sambo, Pankration și arte marțiale vechi, printre care tragerea cu arcul și, deasemenea, tehnici de meditație și dezvoltare personală pe calea marțială. 

Actualmente activând ca antrenor tehnic și fizic pe zona de GroundFighting în cadrul Școlii de Sento -Constanța, el și-a adus un aport însemnat la perfecționarea tehnicilor de sol integrale, atât Ground-Grappling (tehnici de manipulare/rupere a membrelor, strangulări și pozitionare la sol) cât și Ground-Striking (tehnici de lovire în lupta la sol).

Împreună cu Sifu Ciobanu Cosmin, coordonează activitatea Școlii de Sento – Constanța.

Club Constanta

Strada B.P. Hasdeu 104

scoaladesento_mma_dece_4

Școala de Sento e rezultatul muncii a multor oameni si sistemul predat aici a evoluat in timp cu mult devotament si dedicatie. Pentru a intelege mai bine acest aspect, aceasta postare vine sa introduca pe instructorul Cosmin Ciobanu.

Ce este si ce importanta are acest concept ‘NAGARE’ din numele sistemului (Nagare SENTO): Nagare inseamna Curgere, Flow, Adaptare. Este conceptul care guverneaza calea nostra martiala dincolo de Sento, lupta de care ai nevoie pentru a nu mai avea nevoie de lupta.

Acest concept de Flow preia adaptabilitatea apei la orice. E relativ usor sa inveti o tehnica defensiva sau ofensiva dar nu e la fel de usor sa o pui in practica. Cu acest concept de ‘Flow’ aplicat, totul curge si devine mult mai usor.

 

Orar:

B.P.Hasdeu nr. 104

Marți | Joi: 20:30 - 22:30
Sâmbătă | Duminică: 14:30 - 16:30

Avram Iancu nr. 11-13

Luni | Miercuri | Vineri: 18:00 - 19:30

Vreau să încep antrenamentele

Ca să afli mai multe detailli te rugăm să ne contactezi.

Constanța

ADRESA: Strada Avram Iancu 11 - 13 (zona Kaufland, ICIL)

ADRESA: Strada B.P. Hașdeu 104 (zona Dacia)