Școala de Sento

Antrenor

INSTRUCTOR – 'SIJO' VLAD PETREA

Cu o experiență de peste 30 de ani în zona dezvoltării personale prin mișcare, arte marțiale și meditație, inovator a diverse sisteme de antrenament recunoscute internațional, Vlad Petrea este fondatorul SENTO ExperiencE și creatorul programelor SENTOFiT 2.0, JusTMovE, KuDO, SpeeD Hd, IMpACtFiT, Forging Iron-F.D.M. și Matricei Universale de Luptă. 

Deținător a multiple centuri negre în diverse sisteme, pionier al Free-Fight-ului (MMA) din Romania, în 1997 este numit președinte al World United Martial Arts Federation pentru România. În 1998 i-a fost recunoscut internațional sistemul propriu de dezvoltare personală și marțială și tot în acel an a fost recunoscut ca maestru internațional. 

A studiat un întreg spectru de arte marțiale și tot curentul de fitness funcțional: Box, Lupte Greco-Romane, Enshin Karate, Kyokushin Budokai, Tai Chi, Aiki Taijutsu, ShootBox, Shorinji Kempo, Jeet Kune Do, Muay Thai, Wing Chun, Box Filipinez, Brazilian Jiu-Jitsu, Pankration, Krav Maga, Chu Fen Do, Silat, Letwei, Kali si Ninpo. 

Predă Free Fight și Dezvoltare Personală pe Calea Marțială din 1993: STAND UP & GROUND – All Round STRIKING & GRAPPLING (MMA – kickboxing, trap/clinch, ground-fighting și weapons – training), mai mult decât un stil, Matricea Universala de Luptă –  ESENȚA LUPTEI ÎN INTREGIMEA SA!

Club Cluj-Napoca

Strada George Stephenson nr. 4 - 6

scoaladesento_mma_dece_4

Filiala clubului din Cluj a fost deschisa in 2015. Ce este diferit, sau special la acest club e faptul ca se preda calea martiala din 3 perspective si nu una: Sport (Kickboxing si MMA), Realitate(Streetfighting inclusiv cu arme taioase si contondente) si Cale (Dezvoltare Personala).

De asemenea, accesul la o pregatire tehnica de nivel PRO predate chiar de la inceput pentru o baza solida si functionala face Scoala de Sento (Combat University) unica!

 

Orar: Luni | Miercuri | Vineri: 18:30 - 20:00

Prețuri: începând de la 160 LEI

Vreau să încep antrenamentele

ȘCOALA DE SENTO oferă garanția returnării banilor după primul antrenament.

Ca să afli mai multe detailli te rugăm să ne contactezi.

Cluj - Napoca

ADRESA: Strada George Stephenson nr. 4 - 6